Om 21Activa

Vår filosofi är enkel, vi ska vara samarbetspartnern som finns på plats för våra kunder OCH vi ska ha den mest nöjda personalen i branschen. För välmående personal gör ett bättre jobb och kunderna når bättre resultat.


Vad gör då personalen välmående?

 • Att man har en närvarande konsultchef som man träffar ofta, lär känna och får förtroende för.
 • Att man inte skickas ut helt själv till en ny arbetsplats utan har stöd från sin konsultchef.
 • Att man behandlas korrekt, får feedback på sitt arbete och känner sig sedd.


Hur ser man som arbetsgivare till att konsulterna mår bra?

 • Våra konsultchefer tillbringar en stor del av sin arbetstid ute hos våra kunder. De fångar upp frågor och funderingar inte bara från kunderna utan också från vår personal. Frågor som vi av erfarenhet vet inte fångas upp om vi inte syns ute i vår personals vardag.
 • Vi följer alltid med våra konsulter första gången de åker ut till en ny kund, oavsett hur länge vi har haft konsulten anställd eller hur stor arbetslivserfarenhet konsulten har.
  Detta borgar för att konsulten får en bra start och det genomsyrar sedan hela konsultens uppfattning av sitt uppdrag och av arbetsplatsen.


Vad får du som kund till 21Activa?

 • Vi strävar efter att få ett långt och välmående samarbete med dig som kund. Därför får du en dedikerad konsultchef som du har nära kontakt med.
  Tillsammans med beställaren/beställarna hos er tar konsultchefen fram ett kompetensbehov för personalen som ska vara hos er. Det kan gälla allt från truckbehörigheter, dataprogramvana, språkkunskaper med mera.
 • Vår konsultchef gör ett arbetsplatsbesök hos er för att få en känsla av vad för mjuka värden som personalen ska ha för att passa in i er organisation.
  Tillsammans tar vi fram personal som ni trivs ihop med och som i samverkan med er arbetar för ert företags bästa.

Vi ser fram emot att arbeta med er och önskar er varmt välkomna som kund till oss på 21Activa!

Expertområden

Bemanning

Rekrytering

Hyrköp

Personalplanering

Projektledning

Teamledning